• امروز : یکشنبه - ۱۵ مهر - ۱۴۰۳
0

شبکه بانکی، بستر توسعه اقتصادی کشور

  • کد خبر : 143298
  • ۱۳ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶
شبکه بانکی، بستر توسعه اقتصادی کشور
مشارکت شبکه بانکی در پروژه ها و طرح های تولیدی یکی از ضروریات امروز اقتصاد کشور است. بخش های مختلف صنعتی، کشاورزی، خدمات و ... نیازمند همراهی شبکه بانکی هستند و بدون این همراهی، اقتصاد با مشکلات زیادی رو به رو می شود. نگاهی به شرایط و اوضاع اقتصادی کشور به فهم بهتر موضوع کمک می کند.

به گزارش تجارت آوا به نقل از روابط عمومی بانک رفاه کارگران، مشخصه و ویژگی مهم اقتصاد کشور، نفت محور بودن است. در این اقتصاد تک محصولی، سهم اصلی درآمدهای ناشی از صادرات، از این حوزه است که این ویژگی، به همراه تحریم های ناعادلانه، شکنندگی اقتصاد را افزایش داده است. 

در شرایط کنونی نیاز اصلی صنعت نفت ایران و به طور کلی حوزه انرژی، جذب سرمایه‌گذار و تأمین مالی پروژه‌هاست. سرمایه‌گذاری همانند خونی در رگ های صنعت نفت است که نبود آن، خسارت های زیادی به این صنعت استراتژیک وارد می کند. تحریم‌ها، صنعت نفت ایران را از فرصت جذب سرمایه‌گذاری خارجی تا حد زیادی محروم کرده است که حل این چالش تنها با کمک گرفتن از توان و ظرفیت های داخلی امکان پذیر است.

نقش حیاتی بانک‌ها در تامین منابع مالی پروژه‌های بزرگ به ویژه حوزه انرژی و صنایع دیگر، ضرورت هم‌افزایی صنایع و بانک‌ها برای نقش‌آفرینی بیشتر در توسعه اقتصادی کشور را افزایش داده ‌است. شبکه بانکی در سال های اخیر با وجود اینکه خود نیز گرفتار تحریم‌ها است و در مبادلات مالی و پولی خود در سطح بین الملل با مشکلاتی رو به رو شده، اما توانسته است نقش خود را به خوبی ایفا کند. بدون اغراق می توان گفت که بسیاری از طرح ها و پروژه هایی که در سال های اخیر به بهره برداری رسیده، نتیجه حمایت شبکه بانکی از حوزه های صنعتی و تولیدی است.

به عنوان نمونه مشارکت بانک رفاه کارگران در پروژه های تولیدی و صنعتی به عنوان یکی از بانک های با سابقه درخشان و خوشنام کشور، تاییدکننده این موضوع است.

بانک رفاه کارگران یکی از بانک های مهم تجاری کشور است که هماهنگ و همگام با سیاست‌های بانک مرکزی و برنامه‌های توسعه اقتصادی کشور، همواره تلاش کرده است تا با راهبردی پویا و منسجم پشتیبان تولید و صنعت کشور باشد. امروزه این بانک با استفاده از ظرفیت های خود در تعامل با هلدینگ های بزرگ حوزه انرژی و سایر شرکت های تولیدی، حضور پر رنگ تری در اقتصاد دارد. مهم ترین ظرفیت این بانک در این حوزه، سرمایه آن است.  

چند سال قبل سرمایه بانک در سطح پایینی قرار داشت و این موضوع مانعی بود که به مجموعه اجازه حضور در بازارهای بزرگ کشور را نمی داد، اما امروزه بانک رفاه کارگران با سرمایه ۶۲۰ هزار میلیارد ریالی نه تنها برای تعامل با هلدینگ های بزرگ اقتصادی مانعی ندارد، بلکه به پشتوانه این سرمایه و نیروی انسانی تحصیل‌کرده و با تجربه، گام‌های مهمی برای حضور در عرصه‌های مختلف اقتصادی و کمک به رونق تولید و اشتغالزایی برداشته است.  

برگزاری نشست با مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی، خودرو سازی، فولاد و … در سال جاری ، نویدبخش این نکته مهم است که در آینده شاهد حضور مؤثرتر بانک رفاه کارگران در عرصه‌های اقتصادی کشور و افتتاح طرح و پروژه‌هایی خواهیم بود که منافع آن نصیب هم‌وطنان به ویژه قشر شریف کارگران و بیمه‌شدگان سازمان تامین اجتماعی به عنوان مهم ترین صاحبان این بانک خواهد شد.

https://tejaratava.ir/?p=143298

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.