• امروز : سه شنبه - ۲۸ فروردین - ۱۴۰۳
7

اعطای « نشان ملی تغذیه » برای نخستین بار به تولیدکنندگان و خدمات دهندگان صنایع غذایی کشور

  • کد خبر : 23516
  • ۱۰ خرداد ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۸
اعطای « نشان ملی تغذیه » برای نخستین بار به تولیدکنندگان و خدمات دهندگان صنایع غذایی کشور
اجلاس ملی « سلامت مواد غذایی ، از فرآوری تا مصرف » توسط « انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور » برگزار می شود


به گزارش روابط عمومی دبیرخانه اجلاس ” سلامت مواد غذایی ، از فرآوری تا مصرف » ، در راستای سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری در حوزه سلامت مواد غذایی و اصلاح و ترویج الگوی مصرف ، مبتنی بر برنامه های راهبردی وزارت بهداشت، « انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور » در نظر دارد براساس مصوبه شماره ۵۶۴۵/۱۰۰ نخستین همایش ملی ” سلامت مواد غذایی ، از فرآوری تا مصرف ” را با مشارکت سازمان غذا و دارو ، وزارت صمت، سازمان نظام پزشکی ، شورای عالی سلامت ، سازمان شیلات و شورای سیاستگذاری صدا و سیما ، ۲۴ مهر ماه سال جاری همزمان با روز جهانی غذا در محل انستیتو تحقیقات و تغذیه ای و صنایع غذایی کشور برگزار نماید .
همچنین در این همایش برای اولین بار ” نشان ملی تغذیه” به تولید کنندگان و خدمات دهندگان و افراد شاخص و کارآمد در این حوزه بر اساس دستورالعمل مصوب شورای عالی انستیتو اعطا خواهد شد .
گفتنی است بر اساس تصمیم نهایی « انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور » و شورای سیاست گذاری نشان ملی تغذیه ، موسسه فرهنگی و هنری « عصرگفتگوی قلم » به عنوان دبیرخانه اجرایی اجلاس ملی ” سلامت مواد غذایی ، از فرآوری تا مصرف ” جهت پیگیری امور مربوط به ثبت نام و سایر امور اجرایی مربوط به این نشان ملی آغاز به کار کرد.

• ضوابط ثبت نام کنندگان جهت حضور در فرآیند ارزیابی نشان ملی تغذیه :
۱- ثبت نام جهت حضور در فرآیند کارشناسی به تنهایی موجب اخذ نشان نمی گردد و ثبت نام کننده حتماً باید امتیازات و تأییدات کمیته علمی و ارزیابی را اخذ نماید .
۲- با توجه به اینکه محصولات تولیدی نیاز به تأییدات آزمایشگاهی دارند ، هزینه های مربوطه طبق تعرفه آزمایشگاه مورد تأیید سازمان غذا و دارو ، با ثبت نام کننده می باشد .
۳- برخی از معیارهای اعطای نشان مطابق مصوبه شماره ۵۶۵۴/۱۰۰ انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور به شرح ذیل است ؛

  • چهره شاخص و تأثیر گذار در ارتقاء و ترویج دانش تغذیه در سطوح ملی ، منطقه ای یا بین المللی
  • ارائه فرآیند یا خدمات که منجر به بهبود وضعیت تغذیه در جامعه گردد .
  • فرآورده های غذایی ، صنفی یا صنعتی دارای ویژگیهای مطابق با معیارهای سلامت و تغذیه سالم باشد.
    تولیدکنندگان و خدمات دهندگان در حوزه صنایع غذایی کشور ، جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص برگزاری این رویداد ملی می توانند با شماره ۰۲۱۸۱۰۲۰ داخلی ۱۰۰۱ و ۱۰۰۲ دبیرخانه این اجلاس موسسه ( عصرگفتگوی قلم ) ،تماس حاصل نمایند.
https://tejaratava.ir/?p=23516

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.