• امروز : پنج شنبه - ۹ فروردین - ۱۴۰۳
0

تقویت بومی‌سازی و تولید استراتژیک مهم‌ترین هدف ایمینو است

  • کد خبر : 69405
  • ۱۰ آذر ۱۴۰۱ - ۱۹:۴۴
تقویت بومی‌سازی و تولید استراتژیک مهم‌ترین هدف ایمینو است

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: تقویت بومی سازی و تولید استراتژیک و نادر از مهمترین اهداف راه اندازی مراکز نوآوری و دانش بنیان در شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی است.

وجیه الله جعفری در نوزدهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی ایران در گفتگو با ایراسین افزود: در حوزه دانش بنیان ها سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران با راه اندازی مرکز ایمینو (مراکز نوآوری و دانش بنیان در شرکت های صنعتی و معدنی) و اجرای طرحی اینومای استفاده از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان و نخبگان را مورد توجه جدی قرار داده است.

معاون وزیر صنعت بیان کرد: ایمینو در واقع حلقه انتقال‌دهنده دانش و فناوری‌های نوین به چرخه معدن و صنایع معدنی کشور است و با توجه به اهمیت این بخش و لزوم حرکت به سمت نوآوری، سازمان توسعه معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) بر آن شد تا مرکزی را با تمرکز بر نوآوری و انتقال تکنولوژی و در راستای حمایت از استارتاپ‌ها و دانش بنیان ها در بخش معدن و صنایع معدنی کشور راه اندازی کند.

مدیرعامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران اظهار داشت: ایمیدرو در حوزه توسعه زیرساخت ها و هوشمندسازی نیز به دنبال این است که با اجرای طرح فاجد از ظرفیت های نخبگان کشور در شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی استفاده شود.

جعفری به مزیت های استفاده از ظرفیت های بزرگ نخبگی در کشور اشاره کرد و افزود: با استفاده از ظرفیت های نخبگی می توانیم آنها را به شرکت های دانش بنیان تبدیل کنیم تا بتوانیم نوآوری را در حوزه صنایع معدنی و معادن کشور بیش از پیش تسهیل کنیم.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت تصریح کرد: مرکز ایمینو در ایمیدرو سالانه به دنبال این است که با برگزاری طرح اینومایی و داوری های علمی و تخصصی، نوآوری های جدیدی که به این مرکز ارائه می شود مورد توجه قرار گیرد تا با ارائه طرح های برتر و برگزیده به مرکز ایمینو بتوانیم به اهداف اولیه توسعه همکاری های ایمیدرو با صنعت با استفاده از نوآوری دست پیدا کنیم.

جعفری بیان کرد: علاوه بر این ایمیدرو به دنبال این است که با راه اندازی مراکز نوآوری و تحقیقاتی در شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی برای نخبگان از ظرفیت های این مراکز نیز به خوبی استفاده شود که در این صورت شاهد استفاده از ظرفیت های شرکت های دانش بنیان در این شرکت ها خواهیم بود.

مدیرعامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران در عین حال با اشاره به برگزاری نوزدهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی ایران یادآور شد: خوشبختانه شرکت های بزرگ صنعتی و معدنی از این نمایشگاه به‌خوبی استقبال کرده‌اند و حضور این شرکتها در این نمایشگاه نشان می دهد که شرکت های بزرگ صنعتی و معدنی کشور از نوزدهمین نمایشگاه بین المللی ایران استقبال خوبی کرده اند.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه با اشاره به اهمیت تامین انرژی مورد نیاز شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی در کشور تاکید کرد: تامین برق و گاز مورد نیاز شرکتهای بزرگ صنعتی و معدنی در این شرایط مورد توجه جدی وزارت صنعت است به طوری که برای تامین برق مورد نیاز تفاهم نامه بین وزارت نیرو و وزارت صنعت نیز منعقد شده است تا بتوانیم کمبود برق را در این زمینه تا حدودی مدیریت و برطرف کنیم.

جعفری در خصوص مصرف آب در شرکت‌های بزرگ صنعتی و معدنی تاکید کرد: در این خصوص استفاده از پساب های برخی از شهرها برای شرکت های معدنی و صنعتی مورد توجه قرار گرفته است و برای تامین گاز مورد نیاز این واحدهای بزرگ صنعتی نیز امیدواریم با همکاری وزارت نفت این مشکل امسال به خوبی مدیریت شود.

نوزدهمین نمایشگاه بین المللی متالورژی ایران (ایران متافو) با حضور بیش از ۴۵۰ شرکت داخلی و نمایندگی شرکت‌های خارجی ۹ تا ۱۲ آذر ماه سال جاری در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برپا شده و غرفه فولاد مبارکه و شرکت‌های تابعه آن در سالن ۳۸b این نمایشگاه پذیرای عموم مردم، علاقمندان و بازدیدکنندگان است.

http://tejaratava.ir/?p=69405

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰

دیدگاهها بسته است.